تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟

شکست ژنرال‌های اصلاح طلب ناشی از عملکرد این جریان بود

رییس اسبق شورای شهر تهران گفت: در تهران ژنرال‌های گردن کلفت اصلاح طلب به میدان آمدند که در دوره‌های پیشین رای‌های میلیونی داشتند، اما در این دوره نتوانستند بیشتر از ۵۰ هزار رأی کسب کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۸ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 28
کد خبر: ۳۷۰۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی چمران، رئیس اسبق شورای شهر تهران و عضو شورای مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب درباره پیام انتخابات دوم اسفند گفت: انتخاب مردم در انتخابات اخیر بسیار هوشمندانه بود. با توجه به اینکه جریان اصلاح طلب بحث‌ها درباره عملکرد شورای نگهبان را برجسته کرد و حتی دولت هم در این موضوع با آنها همراه شد، اما یک فضای کاملاً رقابتی شکل گرفت و در همه حوزه‌ها افراد از جریان‌های مختلف در این رقابت حاضر شدند.

 

وی افزود: حتی در تهران ژنرال‌های گردن کلفت و معروف اصلاح طلب به میدان آمدند که در دوره‌های پیشین رای‌های میلیونی داشتند اما در این دوره نتوانستند بیشتر از ۵۰ هزار رأی کسب کنند.

 

عضو شورای مرکزی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب همچنین گفت: این موضوع نشان می‌دهد مردمی که به این جریان رأی داده بودند عملکرد مناسبی از آنها ندیدند که برای رأی مجدد به آنها قانع شوند، بنابراین یا رأی ندادند و یا به جریان رقیب یعنی جریان انقلابی رأی دادند.

 

چمران با اشاره به کاهش مشارکت مردم در انتخابات اخیر تاکید کرد: در دنیا ۴۲ درصد مشارکت آمار قابل قبولی است اما این آمار در کشور ما بی سابقه است که باید تلاش کنیم تا این موضوع تکرار نشود.

 

وی افزود: این مشارکت پایین البته ناشی از عملکرد ضعیف دولت، مجلس و شوراهای شهر است؛ یعنی زمانی که مردم مشاهده کردند که با وجود یکپارچگی در این نهادهای مهم نتیجه مطلوبی حاصل نشده و کشور دچار وضع نامطلوب اقتصادی شده از استمرار حضور اینها استقبال نکردند و به جریان انقلابی اعتماد کردند.

 

عضو شورای مرکزی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب همچنین گفت: مردم احساس کردند جریانی که کشور را اداره می‌کند به دنبال حل مشکلات آنها نیست و پای برخی منافع در میان است، علاوه بر این کاهش قدرت خرید مردم و نابسامانی وضع اقتصادی سبب شد که مردم از اصلاح طلبان روی گردان شوند و جریان رقیب را راهی مجلس کنند.

 

چمران در پایان با اشاره به مأموریت سنگین اصولگرایان گفت: جریان انقلابی باید همه تلاش خود را برای ساماندهی وضع موجود به کار گیرد و حتی نباید به میزان مطلوب و مناسب اکتفا کند، بلکه باید مجاهدانه عمل کند. البته مجلس به تنهایی نمی‌تواند کاری از پیش ببرد و نیروهای انقلاب باید تلاش کنند که زمینه را برای در اختیار گرفتن قوه مجریه نیز فراهم کنند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار